43052-14

43052-14Morgon mys Elias och Freia har nyss vaknat och gosar i Soffan.  / kram Ewa


En liten Freia

43052-13 En liten goding inte helt nytt kort men ville visa ändå. En fröken med värsta humöret.  Idag när hon blev arg på mej så peka hon på sin tröja och sa med arg röst KATT ( hon har en katt på sin tröja ) vet inte om hon ville skrämma mej med den haha. Nej ska vila mina stackars ögon som inte vill vara med i dag svider i dom och tårarna rinner hjälpte inte med allergi dropparna heller. Ha det gott / kram Ewa


Mumsig chokladtårta !

I går hade Anders min bror kalas vi gick inte dit för Josef var inte bra i magen så jag ville inte ta ngn risk att dom får magsjuka, visserligen tror jag att det är Josefs sjukdom som kanske börjat spöka men jag får vänta och avvakta lite (han har chrons sjukdom ) men syrran kom hit efteråt med en hel chokladtårta som Anders skickat med gott (tack bror)  den mumsade vi på till kaffet .
Har gått igenom kameran idag som jag köpte den verkar lätt och på fredag ska jag köpa ett minneskort till den. Anders ska komma och visa hur man gör när man för över bilderna till datorn men han är inte ledig förrens på onsdag så vi får väl hoppas att han har tid då. Nej dax att göra kvällsmat till barnen så jag kan se på bb sedan och äta den sista biten choklad tårta mums.
Ha det gott / kram Ewa

Lite klagan men en doft av sommar.

S kom hem i fredags. Äntligen! Det är jobbigt att han måste vara borta så mycket, det märks att ens humör inte är vad det borde vara  är lätt irriterad på barnen. Känns nästan som man är ensamstående och har lite avlastning varannan helg :(  men men vad ska man göra pengar måste man ha så det finns inget annat alternativ för oss just nu men dom som lider mest är väl barnen egentligen. usch så negativt allt blev men nu är han hemma  :)

var på stan i lördags och strosade omkring. Gick in på expert för att kolla på kameror vi har ju haft svårt att bestämma oss eller rättare sagt gubben min har haft svårt men så hittade han en som han tyckte vi skulle ha ( något förvånande) så nu har vi en. Jätte kul jag har verkligen längtat efter en sååå länge men måste lära mej lite först och jag har inte hunnit med det än men i morgon när jag är själv ska jag sätta mej ner och kolla allt :) ´

Tittade ut i morse och såg att mitt plommonträd är överfullt med blommor men inte lika mycket blad ser rätt kul ut och det luktar härligt. En doft av sommar verkligen.

Nu ska S ta med killarna ut på en moped tur på vespan dom älskar det dom får aldrig nog  han får passa på nu för snart åker han igen men den här gången kommer han tillbaka troligtvis redan på onsdag och är hemma i en vecka Hoppas att det får vara fint när han kommer hem också så man kan vara ute och greja lite grilla och allt annat härligt. Ha det gott /  kram Ewa


Grillning sol och bad.

I fredags stannade min syster och hennes yngsta kvar här efter att de andra gästerna hade åkt hem. Vi grillade och hade jättetrevligt drack lite vin och satt ute och pratade fram till 00.30 kallt vart det men vi satt med filtar på så det gick bra ändå. Fick massor med trevliga presenter tack alla. Det är så varmt ute gott gott 25 grader i flera dagar nu är sommaren här eller är det det här vi får?

Idag fyller min käre bror år. Vet inte vad jag ska köpa det är såå svårt har ingen fantasi till sånt :( Maj är fylld av födelsedags barn i vår familj. Mycket tårta blir det :)
Ska till optikern idag på syn kontroll måste ha starkare glas i mina glasögon ,ska ha nya bågar också för dom jag har är jätte gammla. Brukar inte använda glasögon men det har hänt nåt med mina ögon dom blir knallröda så fort jag sätter in linserna tror att det kan ha med pollen att göra men han skulle ta en titt sa han.Så vi får väl se vad det kan vara.

Måste berätta om vad Freia gjorde igår. Hon badade utan att vara rädd det har aldrig hänt förut. Jag tog fram lilla bebis badkaret och satte henne däri först var hon lite rädd men efter en min så tyckte hon att det var jätteroligt och ville inte gå upp hon sa: baba ( bada)mera sa hon. När jag väl tog upp henne så grät hon men sen ville hon hjälpa Elias och bada för han ville ju också bada däri så hon tvättade håret på han :) hoppas att hon fortsätter att tycka att det är lika roligt.
Nej nu ska jag ut i solen en stund innan det är dax att laga middag. Ha det gott kram/ Ewa 

Dagarna går.....

Har inte haft ork att skriva på ett tag men nu gör jag ett nytt försök. Livet går sin gilla gång har börjat inse att mina barn börjar att bli stora i förra veckan fick Elias ett brev om i vilken klass han hamnat i skolan ! ehh redan!!!!  tänkte jag då men det blir nog bra med det. Han kommer att få samma fröken som Josef har haft så då är jag väldigt nöjd hon är kanon på alla sätt.
Tänkte att jag skulle ut på stan i dag och kolla vårjacka till flisan hon har ingen och nu kommer ju förhoppningsvis våren så det kan ju vara bra att införskaffa en. kollade lite på tradera i går men hittade ingen jag gillade så det får bli en ny.

Madde var här igår och hjälpte mej med barnen medans jag jobbade. Dagis och skola var stängt för planeringsdag och farmor blev magsjuk. Mormor kom också en stund för att hjälpa madde medans hon gick och lämnade in en uppsats till universitetet.
 På fredag ska vi har kalas här hemma då är det jag som fyller. Tänkte ha paj och vaniljsås i stället för tårta känns så sommrigt tycker jag och det är så enkelt och gott men anar att barnen vill ha tårta så det blir nog det med :).
 Elias har sagt till pappa att : mamma önskar sig guldarmband och halsband en barbie och en guldklänning :D :D mamma blir nog jättesnygg i det eller vad tror ni?