handlat

I dag tog jag med Elias och handlade ( han var sjuk men han mår bra men fick vara hemma en extra dag) åkte ut till maxi och strosade runt hittade gummistövlar till han och Freia för 39 kr st + 2 par gympa skor till Elias också 39 kr st tycker jag var bra kap.
Nu har han lite vår skor i alla fall men till Josef hittade jag inget. Hämtade ut josefs ögonsalva också och det var inte billigt kan jag säga huuuu men men han ska ju ha den så det är ju inget att göra ngt åt.

I dag ska det bli rotmos här hemma det var evigheter sen jag åt det säkert över 10 år sedan, ska bli kul och se om barnen äter :) .I kväll ska jag iväg och hälsa på min underbara vän J länge sedan nu.
Ha det bra kraaaaaaaaaaam

fortfarande sjuka

I snart 1 månad har magsjuka varvats med influensa det känns som hela huset är en härd av bakterier trots skurande med klorin och diverse andra medel.
Känns jättekul det här plus att jag väntar på att lillan ska få vattkoppor för det har gått på dagis under en tid :( .

Helgen spenderade vi hos min syster vi tittade på melodifestivalen och hade mys trevligt var det. På Söndagen bar det av på kalas för Freia "gulligt". Tycker det känns som kalasen börjar tidigare och tidigare i åldrarna  men kul hade dom. Freia valde att en barbie skulle hon få kalas tjejen.

Nej ska ta och börja med lite lunch nu ngt lätt som stackars liten magsjuk kille kan äta fick magsjukan  i går men mår helt ok nu och har behållt allt han fått i sej idag :)
Ha det gott kraaaam