doktorn i dag

I morse fick jag trevligt besök av D drack lite kaffe och tjata lite en stund.  Hämtade barnen lite tidigare från skolan då Elias skulle ta blodprov hos dr. det gick jätte bra han är så duktig grät  lite när hon stack honom men inte speciellt mycket.
Till hösten ska vi träffas igen och diskutera vidare om vad vi ska göra . Det är så att Elias är lite kort och då tar vi en utredning för att se om det har med ngt med hormoner i kroppen eller om han bara är liten ändå. Det känns ju bra att dom kollar upp det för jag har ju tjatat om det sen han var tre år så nu äntligen blev det av.

Åkte och handlade lite middagsmat, det blev grillat i dag igen men det är lika bra att passa på medans vädret tillåter. Elias har en kompis här nu så dom har spelat fotboll i en timme med S som är hemma och ledig från jobbet ngr dagar.  Gott att han kan vara hemma lite längre han missar ju så mycket när han är i Norge ju,
I går var han och pojkarna och spelade brännboll när F1 klassen hade avslutning. så dom hade med sig fika och dom var nog borta i två timmar lite kul för fröknarna att pappa var med annars är det ju mej dom ser mest  :)
Har bytt gardiner i vardagsrummet i dag blev ljust och sommrigt  hittade billiga på ica maxi för 99 kr inte illa tog 2 paket då jag behöver 4 längder.  Nej nu är det dax för lite kaffe. Ha det gott kram Ewa.

ps. jag vill ha husvagn sitter och kollar på blocket hela tiden men jag är nog kräsen men Hobby dom är mysiga tycker jag :) ds

liten uppdatering

jaa ska försöka mej på en liten uppdatering vad har hänt sen sist. Jag är arbetslös för tillfället. har inte hittat ngt sedan jag slutade på kursen jag har ju städat förut men känner att jag vill inte det ngt mer låter säkert lite dumt men det sliter så på kroppen men men.

Freia har slutat med blöjan och är helt blöjfri  dag som natt på en gång sedan i slutet på april det gick på bara en natt  skööönt. Två veckor senare slutade hon med nappen, dom första fyra dagarna frågade hon säkert hundra ggr men sen slutade hon med det.
När hon hade hållit upp i en vecka tog jag och min kompis med våra döttrar som är lika gamla ( skiljer två dagar ) till  mariebergskogen  ett ställe  där dom har lite djur och sånt , där kan man nämligen ge nappar till gris bebisarna och det gjorde dom med leenden (jätte duktiga) sen gick vi och tog en glass som belöning.

Dom två stora grabbarna har börjat spela fotboll Elias älskar det Josef tycker att det är kul för att alla kompisar är med :) Snart är det skolavslutning och jag tycker att tiden bara rinner i väg,  Josef börjar ju trean till hösten och Elias ettan. Vi har fortfarande inte bestämt vart vi ska åka på semester,  ahhhh lite panik tips mottages tacksamt
Jag har för några månader sedan börjat på GI/ Atkins diet och faktiskt lyckats gå ner 14 kg det fattas kanske några kilo till men det är inte så farligt längre men jag har ju ändrat mina vanor nu och det känns mycket bra (slutat nu med Atkins och kör mest GI men i bland unnar man sig  ju ngt gott en glass eller så.  Japp ha det gott alla / Kram Ewa