lusse firande

Gick upp 05.40 i morse för att ta det lite lungt innan det var dax att väcka barnen. vi skulle vara på skolan 7.15 för Josefs lussefirande.
Lämnade av honom i klassrummet och sedan gick vi andra in i matsalen för att invänta lussetåget  glömmde ju naturligtvis kameran hemma, så inte ett kort har jag att visa heller men det gick jättebra och dom var såååå fina.

Efteråt bjöds det på kaffe och lussebullar mycket trevligt. När vi skulle gå hem bjöd H med oss på mer kaffe och det tackade vi inte nej till
. Nu kom vi nyss hem och nu kommer jag inte ifrån mitt städande längre bara att ta tag i det .  Ha det gott kram Ewa

Elias 7 år

image37
                                          
Grattis vår goa Elias på 7 årsdagen

Tycks ju tydligen bara uppdatera här när ngt barn fyller år men ska nu försöka bli lite bättre.
Här har vi fullt upp hela veckan som kommer, lusse tåg hos 3 barn olika tider och platser och dagar det mesta just nu har ju med julen att göra veckorna frammåt men gillar ju julen så det mesta känns ju mest kul.

Har köpt dom flesta julklapparna till barnen  och vet ju vad jag ska köpa till dom andra UTOM förstås till mamma som redan har allt och inte kan komma på ngt som hon önskar sej :(....... :)

Idag blir det firande med släktingar och igår hade vi barnkalas härhemma han var mycket nöjd kan jag lova.  Nu ska jag snart göra tårtorna och lite andra förberedelser
Ha det gott kraam.